Ročna avtopralnica

za osebna in tovorna vozila

Ročna avtopralnica

Z ročno avtopralnico vam avto temeljito operemo. Naprej nanj nanesemo tekočino , ki odpravlja trovratno umazanijo z avta in mrčes, nato ga speremo s vročo vodo . Na koncu z posebno gobo odstranimo še umazano , ki jo med pranje nismo uspeli odstraniti in tako poskrbimo ,da vaše vozili izgleda kot novo. Seveda na kolesa ne pozabimo . Pralnica je namenjena tako osebnih kot tovornim vozilom. Posebej pomembno je redno pranje v zimskem času , saj sol na cesti negativno vpliva na stanje vašega vozila (rjavenje).

Ročna avtopralnica

Notranje čiščenje

Vaše vozilo naprej s pomočjo zmogljivega sesalca natančno posesamo vse notranje površine , obrišemo armaturno ploščo in steklene površine. S pomočjo čistil pobrišemo tudi ostale plastike in iz njih ostranimo vso umazano . Vaše vozilo na koncu še odišavimo.

Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje je kemično čiščenje s katerim odstranimo vse bakterije, umazanijo in vonjave iz vašega avtomobila . Priporočamo , da se globinsko čiščenje opravi vsaj enkrat letno oziroma kadar je vidna umazanija ( polita pijača , madeži ,..)

 

Vse na enem mestu!

Aktualna ponudba

Prodaja in montaža pnevmatik za vsa motorna vozila od motornih koles, avtomobilov, traktorjev, tovornih vozil, pa do industrijskih strojev.

Info pult

Valentinčič Marko s.p.
Vojkova ulica 12
5220 Tolmin

Pon - pet: 8:00 - 16:00

      Sob : 8.00 - 12.00

      Ned in prazniki: zaprto

Back to top