Servis vozil

Servis vozil

Za vašo varnost in brezhibno vožnjo vam nudimo vse servisne storitve na vašem vozilu :

  • Menjava olja in filtrov
  • Menjava zobatega jermena ali pogonske verige
  • Menjava sklopke
  • Popravilo zavor
  • Popravilo podvozja
  • Menjava izpušnega sistema

 

Servis

Servis klimatske naprave

Tako kot druge avtomobilske komponente , tudi klima potrebuje redni servis in natančen pregled. Klimo vam napolnimo z ustreznim plinov (R 134a ali R 1234 yf) . Izvajamo tudi vsa popravila na klimatski napravi.

Diagnostika vozil z testerjem

Avtodiagnostika nam omogoča, da na vozilu odpravimo napake, ki niso vidne na prvi pogleda, prav tako napake pri delovanju vozila, ki vam jih javljajo opozorilne lučke na armaturni plošči. S pravočasnim testiranjem lahko hitreje odkrijemo pomanjkljivosti na zelo pomembnih delih vozila, kot so motor in zavorni sistem in s tem preprečimo nadaljnje uničevanje, ki povzroča večje stroške.

Poliranje žarometov

Poliranje žarometov ali obnova žarometov je potrebna, ko ti postanejo motni ali rumenkaste barve. Na obrabljenih žarometih se rada zadržuje tudi umazanija. Žarometi tako sčasoma izgubijo tako svetilnost kot vidljivost. Z obnovo žarometov vam povrnemo sijaj in s tem boljšo vidljivost.

Vse na enem mestu!

Aktualna ponudba

Prodaja in montaža pnevmatik za vsa motorna vozila od motornih koles, avtomobilov, traktorjev, tovornih vozil, pa do industrijskih strojev.

Info pult

Valentinčič Marko s.p.
Vojkova ulica 12
5220 Tolmin

Pon - pet: 8:00 - 16:00

      Sob : 8.00 - 12.00

      Ned in prazniki: zaprto

Back to top