Vulkanizerstvo

za osebna in tovorna vozila

Prodaja pnevmatik

V našem Vulco centru vam nudimo avtoplašče za vse vrste vozil in vse tipe voznikov, poleg tega pa vam nudimo strokovno svetovanje glede stanja in menjave vaših pnevmatik.
Nudimo vam tudi širok asortima avtoplaščev znanih blagovnih znamk. Izbirate lahko predvsem med pnevmatikami: Goodyear , Dunlop ,Fulda , Sava …

V ponudbi imamo tudi širok program ponudbe pnevmatik za tovorna vozila, motorna kolesa,traktorje in delovne stroje.

Montaža in centriranje za osebna in tovorna vozila

Montaža pnevmatik je zahtevno delo , za katerega je najbolje če ga prepustite strokovnjakom z ustreznim znanjem in opremo . Našo strokovno usposobljeno osebje opravlja vse vrste vulkanizerskih storitev: premontaža pnevmatike,centriranje. Pnevmatike je potrebno obvezno zamenjati , ko pride do obrabe, ter sezonske menjave (letne,zimske pnevmatike).Pnevmatike je priporočljivo zamenjati , ko postanejo starejše od šestih let , saj z leti izgubijo elastičnost s tem pa se zmanjša oprijem s cestiščem. Poleg menjave in centriranja pnevmatik za osebna vozila ,  motorna kolesa, tovorna vozila,  opravljamo storitev montaže tudi za traktorje in delovne stroje.

Avtooptika

Avtooptika podvozja je izraz , ki pomeni nastavitev in prilagoditev podvozja avtomobila , ki zagotavlja brezhibno smer vožnje in vodljivost vozila. Na vozilu je nujno potrebna natančna nastavitev podvozja, saj s tem poskrbite za svojo varnost in ostalih udeležencev v prometu . Na ta način tudi podaljšate življensko dobo pnevmatik . Za potrebe avtooptike uporabljamo sodobno 3D napravo Hunter.

Avtooptika

Popravila pnevmatik

Možnost popravila pnevmatike je odvisna od poškodbe in lokacije poškodbe na pnevmatiki. Vseh poškodb ni mogoče popraviti, zato je pomembno , da poškodbo pregleda naše osebje in vam tudi nadaljno svetujemo.

 

Hramba pnevmatik

Nudimo vam možnost hrambe pnevmatik v našem skladišču , kjer vas bodo počakale do naslednje menjave.

Hramba pnevmatik

Parkririšče

V našem servisu vam ponujamo tudi veliko parkirišče , kjer vas bo vozilu po opravljeni storitvi počakalo do vašega prihoda. V primeru ,da vozilo pripeljete izven delovnega časa ga lahko pustite na parkirišču nasproti gasilskega doma.

Pit stop

Vse na enem mestu!

Aktualna ponudba

Prodaja in montaža pnevmatik za vsa motorna vozila od motornih koles, avtomobilov, traktorjev, tovornih vozil, pa do industrijskih strojev.

Info pult

Valentinčič Marko s.p.
Vojkova ulica 12
5220 Tolmin

Pon - pet: 8:00 - 16:00

      Sob : 8.00 - 12.00

      Ned in prazniki: zaprto

Back to top